Campuzano diu que el PSC està “en la fase de suïcidi”

  • El diputat nacionatista vaticina a Santa Coloma una patacada històrica dels socialistes
  • El conseller Cleries visita al Fondo el centre de discapacitats psíquics Aspanide

Convergència va forta. El diputat Carles Campuzano va afirmar anit a Can Sisteré que “el PSC no està ni se l’espera” en aquestes eleccions i que els socialistes es troben “en la fase de suïcidi”. Va justificar la frase per l’escassa motivació que desperten les propostes del PSC entre el seu electorat, especialment a l’àrea metropolitana.

Campuzano va qualificar d’ “atípics” aquests comicis, perquè a la campanya es parla poc de CiU i molt del país, cosa que va dir que li agrada. Va afirmar que el “món catalanista” es troba molt motivat, a diferència del socialista. Tot i això, va dir no agradar-li la idea de convertir-se en partit únic i va afegir que seria bo per al país i la democràcia l’existència d’un partit socialista fort.

“Hi ha gent que mai ens votarà”, va dir per reafirmar aquesta idea. I es va mostrar partidari de que totes les sensibilitats estiguin degudament representades en el futur Parlament. Tanmateix, opina que molts partidaris del PSC es quedaran a casa perquè ho veuen “tot perdut”.

Campuzano va citar almembres del PSOE José Bono i Marcelino Iglesias com a principals enemics de la campanya socialista, en pretendre comparar el nacionalisme català amb el nazisme: “De vegades crec que ens estan fent la campanya”. Va demanar als assistent no tenir por dels missatges apocalíptics. En aquest punt es va referir als anuncis del PP que, va dir, semblen trets del programa Polònia.

Pel matí

Al matí, l’agrupació colomenca de CDC va portar el conseller de Benestar Social Josep Lluís Cleries, que va visitar als discapacitats psíquics de Aspanide, al barri del Fondo. El van acompanyar els regidors colomencs Susana Abelló i Carles Combarros. Allà, Cleries va coincidir amb l’exdiputada socialista Rosa Barenys, que va dirigir l’entitat en els seus inicis, als anys 70.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to Campuzano diu que el PSC està “en la fase de suïcidi”

  1. Susana Lopez says:

    Sr. Campuzano, molt cert el seu comentari de que “Hi ha gent que mai ens votarà”, en soc una d’elles, la diferencia es que sempre els he votat, ara però, no ho faré, per que un partit con el de vostès que van ser capaços de deixar fora de joc a Gent com el Manel olivés, la Montserrat Olivé , en Miquel Molina i un munt de gent molt vàlida i amb uns principis morals inqüestionables, no es mereix la meva confiança, i menys el meu vot.

  2. Emilio Antonio Ortiz says:

    Sr Campuzano deberia tener en cuenta que el PSOE tiene una trayectoria de 130 años de historia, si con aciertos y desaciertos, pero con muchisima gente detrás que lo apoya y que seremos perseverantes, y nunca nos suicidaremos, valga este comentario para dejar muy claro, que personas que llevamos cuarenta años de militancia seguiremos en el PSC-PSOE, y asi mismo nuestros hijos, y dedmas estirpe. No mire tanto al PSC, y cuidese Vd de sus mandatarios y coreligionarios, (A ver si vá a ser cierto ) lo que se rumorea en los ultimos dias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: