Cacaolat s’instal·larà al juliol

Tot és a punt. Cacaolat ha comunicat a 108 treballadors dels 300 que té a Catalunya que a partir de juliol treballaran en la nova planta a Can Zam, a l’antiga fàbrica de la Damm.

L’adjudicació al novembre de 2011 de la companyia a un consorci format per Cobega, Damm i Victory Turnaround ja incloïa la posada en marxa d’aquesta fàbrica, que va ser un dels actius que més es van valorar a l’hora de l’adjudicació.

El director general de l’empresa de batuts, Francesc Lluch, els va anunciar que el personal de logística començarà el trasllat al febrer. A partir d’aquesta data, a poc a poc, es traslladarà el gruix de l’equip. Els primers ampolles de Cacaolat sortiran de la nova factoria al juliol.

Cap ERO

La marca catalana descarta aplicar un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), encara que podria fer un ajust de plantilla a menor escala al llarg del primer trimestre. Especialment entre el personal de distribució. els nous propietaris volen suprimir les rutes poc rendibles per fer més eficient la companyia.

La nova direcció es va comprometre a mantenir la totalitat dels llocs de treball quan va guanyar l’adjudicació després que Nueva Rumasa presentés concurs de creditors.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

4 Responses to Cacaolat s’instal·larà al juliol

  1. Rosa Maria Linares Romero says:

    Donde podemos enviar el currículum?

  2. M.Maldonado says:

    Se contradicen diciendo que mantendran la totalidad de la plantilla,y despues empiezan a despedir por grupos a personal de distribucion.Estrategias para tenernos divididos ,y en julio ese gran MONTRUO de fabrica de santa coloma lo haga casi todo y no necesiten a nadie.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: