Santa Coloma guanya en transparència

Siscu Sánchez.

Siscu Sánchez.

Hi ha feines de formigueta, que triguen a donar fruits. És el que li passa a Siscu Sánchez, d’Iniciativa (ICV-EUiA), a l’Àrea de Participació. Després de dos anys, ara es cullen els primers resultats. Santa Coloma és avui la quarta ciutat més transparent de Catalunya i la 19a. d’Espanya, segons l’organització independent Transparency international. 

L’Ajuntament de Santa Coloma ha guanyat 36,2 punts en els últims quatre anys, d’acord amb els 80 indicadors que utilitza aquesta organització. L’Administració colomenca rep la millor nota possible (100/100) en matèries de: Relacions de l’ajuntament amb els ciutadans i la societat, transparència econòmica-financera, contractacions de serveis i en matèries d’urbanismes i obres publiques.

Per no caure en triomfalismes, cal recordar que la qualificació de Transparency international es basa en la documentació que faciliten els propis ajuntaments i que aquesta organització no efectua auditories ni investigacions pròpies. Per això, no va detectar el cas de corrupció que afecta l’Ajuntament de Sabadell, que ocupava el primer lloc en transparència.

Document

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Santa Coloma guanya en transparència

  1. Carlos García Andrade says:

    Felicidades a Icv-Euia por su participación y liderazgo en el tema de la transparencia, pero también por mantener una presencia constante en la calle. Creo y estoy convencido que Gent de Gramenet y Icv.euia son los dos únicos partidos que se creen el eslogan: institución y ciudadanía. Un ejemplo, no he visto un solo regidor del PSC en los desahucios de estos meses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: