L’Ajuntament nega que existeixi cap correu sobre el menjador

2013-01-29 12.11.47

Núria Fustier.

En relació a la informació publicada per Gramenet 2.0, com a Directora de Serveis Personals, Benestar i Famílies vull fer una sèrie de puntualitzacions:

• M’he posat, personalment, en contacte amb la Cap del Servei de Registre i Inspecció del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que m’ha informat que no ha rebut cap correu electrònic de cap persona vinculada als serveis socials municipals en relació al menjador social de l’Ateneu Júlia Romera.

• Des de la direcció d’aquesta Àrea no es té coneixement, ni s’ha autoritzat a cap tècnic/a que enviés cap comunicació referent al menjador social de l’Ateneu Júlia Romera. Per tot això, l’Ajuntament i aquest Àrea en concret es compromet a esbrinar l’origen d’aquesta informació i prendre les mesures disciplinàries corresponents.

 1. • Des de l’Ajuntament manifestem la nostra disposició a col•laborar amb l’Ateneu Júlia Romera i l’entitat “Menjar per a tothom” per tal que es pugui regularitzar la situació del menjador i aquest pugui seguir prestant el servei a ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma en les garanties sanitàries que la normativa estableix per a tothom. Núria Fustier
Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

3 Responses to L’Ajuntament nega que existeixi cap correu sobre el menjador

 1. Nil Rider says:

  Jo també nego moltes coses. I també afirmo moltes. però sense proves no me les acabo de creure les que m’afirmen o neguen igual que jo intento aportar proves quan afirmo o nego!

  Per tant… proves senyora Fustier!

 2. Aurora says:

  Núria, no em queda clara una cosa: potser el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya no ha rebut cap correu d’una persona vinculada als serveis socials municipals, potser no ha estat una comunicació feta per un tècnic de l’Àrea Serveis Personals, Benestar i Famílies… però a l’Ajuntament hi ha més àrees i més tècnics, oi?El teu escrit no sembla desmentir el fet que potser ha surtit d’una altra àrea de l’Ajuntament…

 3. Alfons says:

  Em queda molt clar, Núria. 1) Saps que ha estat algú des de l’Ajuntament, doncs en cas que no fos així no tindria sentit l’avís de “mesures disciplinàries”. 2) Intentes (disculpa l’expressió) “salvar el teu cul” de càrrec de confiança política dient que la responsabilitat és d’altres, per cert, amb les mateixes formes que els liders del PP en el tema dels sobres quan dius que “no es té coneixement, ni s’ha autoritzat”. 3) No parles per tu, ets la “veu del seu amo” fent aquestes puntualitzacions perque dius que parles en nom de l’Ajuntament i està clar que no ho faries si no t’haguessin autoritzat els teus “superiors”. 4) Segueixes sense entendre res. Quins 72.000 euros més desaprofitats. No es tracta de “legalitzar la solidaritat social”, no pots posar portes al camp. Menjar per tothom i l’Ateneu ja han dit que seguiran fent el que creguin convenient per ajudar a les persones que ho necessitin, amb la llei o sense. Del que es tracta és que l’Ajuntament assumeixi aquesta iniciativa, que és la seva obligació legal. No és massa car. Per exemple, amb el mateix cost del teu càrrec el teu telèfon i la teva secretària es pot finançar tot l’any el menjador social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: