Una jove denuncia Gómez Montero per agressió

20130201-004122.jpgJuan Gómez Montero, portaveu i president de Plataforma per Catalunya (PxC) haurà de respondre davant la Justícia per un altra agressió. La perjudicada, Lorena V., ha denunciat haver estat colpejada a la porta de la sala de plens pel regidor ultra, que li va prendre un cartell que deia No Volem feixistes a Santa Coloma.

Agents de la Policia Local han pres declaració a Gómez Montero. Aquest regidor ja va ser condemnat per una agressió a un indignat L’11 de juny de 2011.

La suposada agressió de dilluns es va registrar en una de les dues sortides de la sala que Gómez Montero va efectuar per anar al lavabo. El regidor es va encarar amb un grup de joves que es trobaven a l’avantsala. La jove ha presentat un informe de lesions de l’Esperit Sant.

La documentació i les declaracions d’uns testimonis han estat remeses als jutjats de Santa Coloma.
Foto: Andreu Fernàndez

Quant a Jordi Corachán
Periodista

3 Responses to Una jove denuncia Gómez Montero per agressió

 1. Martín Gala says:

  No le hagan caso.

 2. lidia says:

  yo estube allí, soy votante de Ciu,pero lo que es intorelable es que no se respeten los resultados democráticos que se dieron el pasado 22 de mayo del 2011,que otorgaron al partido del regidor Gomez Montero tres regidores,el trato que recibio el otro dia fue antidemocrático,y mi pregunta es,el es el único fascista de allí,o son también todos y todas uqe no respetan la voluntas de los resltados del puebl.

  • Joel says:

   Pues a mi el Sñr Montero me recuerda más a un delincuente que a un regidor. No es un hombre preparado ¡No se dan cta! Y yo si que fui votante de PXC, y eso duele mucho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: