L’Ajuntament contraataca en el cas del menjador de l’Ateneu

Screenshot (17h 27m 29s)El regidor Raúl Moreno ni dimiteix ni demana disculpes per la “denuncia” d’una tècnic, com reclama Menjar per tothom

El Full Informatiu d’aquest divendres subratlla els 20 anys de la seva instal·lació al barri de Singuerlín

Davant les crítiques, contundència. Aquesta ha estat la reacció de l’Ajuntament davant les protetes per haver informat a la Generalitat de les irregularitats del menjador social de l’Ateneu Júlia Romera, que porta l’entitat Menjar per a tothom. Lluny de qualsevol autocrítica o disculpa, el Govern local dedica el Full Informatiu a explicar les activitats del seu menjador, que enguany compleix 20 anys, i narra les bondats de la seva política social.

La polèmica va esclatar el ple de gener, després de la inspecció del menjador popular per part d’una inspectora de la Generalitat i al transcendir l’excés de zel de la directora de Benestar de Santa Coloma, que va enviar un correu electrònic al Govern. Raúl Moreno i l’alcaldessa Núria Parlon van negar a la sessió plenària haver denunciat el menjador de l’ateneu i dies després va aparèixer el correu electrònic delator. Menjar per tothom va convocar una concentració per reclamar la dimissió del regidor Raúl Moreno i exigir un menjador municipal que reuneixi totes les condicions.

La rèplica del govern municipal ignora la polèmica i subratlla l’existència d’un bon menjador social, situat a l’avinguda Puig Castellar, 16, a Singuerlín. El Consistori afirma que la instal·lació atén a 25 persones necessitades cada dia i que té capacitat per a 70. El menjador municipal va néixer amb vocació temporal, però té ja 20 anys.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

8 Responses to L’Ajuntament contraataca en el cas del menjador de l’Ateneu

 1. Llopis says:

  Sento vergonya aliena.

  Els recursos de l’Ajuntament, en lloc de ser destinats a millorar el benestar o paliar el malestar de les persones, dedicats a fer publicitat (pel que es veu i diu l’entitat “Menjar per a tothom”, enganyosa) de les bondats dels governants i de l’excel·lència dels serveis municipals.

  Ja s’entén perquè a l’Ajuntament tenen 9 o 10 periodistes en plantilla, en lloc de professionals dedicats a l’atenció de les persones, policies locals o menjadors socials.

  Quant ens ha costat aquest vídeo? Per què serveix més enllà de permetre comprovar que tenim un regidor amb molt poca feina i dedicat a la publicitat?

  En què justifica aquest vídeo la maldat de denunciar un servei fet per voluntaris per a persones que ho necessiten?

  Desprès de veure el vídeo, més raons encara per demanar la dimissió d’aquest regidor i de la delatora.

 2. Antonio Blanco says:

  ¿Pues saben lo que pienso? Qué si ustedes no dicen ni mu, el asunto se olvida y ellos no hubieran puesto en marcha su propaganda. No sé si seguirá habiendo la corrupción de la época de Bartolomé Muñoz, pero el estilo perdura. Veremos por cuanto tiempo, porque de seguir así, los socialistas se van a llevar una sorpresa en las próximas municipales. Al tiempo.

 3. Pedro says:

  Santo Dios, como las gastan. Miedo me da esta gente que nos gobierna. Cuanta prepotencia y mala baba. Bueno, me voy a trabajar. Besos Santa Coloma.

 4. L’important aquí és que tot es solucioni! El trist es que encara sigui necessari un menjador municipal i un de l’Ateneu això vol dir que la situació per molta gent/famílies es molt i molt greu. Per cert aquí s’esta acussant només a un partit polític i a una institució que, per cert, sembla que fan la seva feina d’ajudar famílies, però també veig campanya a saco de Gent amb aquest tema i pels seus escrits no veig intenció de voler diàleg de cap mena!!! Senyors i senyores: no polititzin aquesta situació i menys un tema com aquest, ni uns ni altres. Això és penós. Deixi’ns de discussions, coi, i possin remei! Perquè no se senten a parlar???!!

  • Joan redón says:

   No puc estar més d’acord Maribel. Aviam si n’aprenen tots plegats.

  • Alfons says:

   Sembla com si la memòria ens fallés una mica.

   Convé recordar:

   Fins fa unes setmanes, “Menjar per a Tothom” feia la seva activitat, organitzada per voluntaris, amb efecte beneficiós per a un grapat de famílies que rebien el producte del seu esforç voluntari.

   Una càrrec de confiança política del PSC va denunciar amb un correu electrònic l’existència d’aquest menjador social provocant una inspecció i el seu possible tancament.

   Quan es va produir la inspecció, aquesta mateixa delatora va dir públicament en una nota a aquest blog que no havia estat l’ajuntament. Fins i tot en una demostració d’hipocresia va dir que si es descobria als autors s’aplicarien mesures disciplinàries. L’alcaldessa i el regidor van defensar en un Ple que no havia estat l’ajuntament.

   Es va descobrir que aquesta persona que ocupava el càrrec de confiança política havia mentit. Ella mateixa havia formulat la denúncia per provocar el possible tancament del menjador social.

   L’ajuntament no destitueix la persona que havia dit mentides i havia provocat que les mantingués públicament l’alcaldessa, no diu res sobre que pensa d’aquesta malifeta (qui calla, consenteix o en cara pitjor, demostra que estava d’acord amb la delació) i fa una campanya mediàtica, gastant diners públics, per explicar-nos que bé que ho fan tot.

   Aquesta és la realitat.

   Els que han fet tot això no poden dir ara que si altres fan una qüestió política (ells són polítics) o que si altres fan campanya i no tenen voluntat de diàleg. Amb qui s’ha de dialogar? Amb qui ha denunciat, amagat la denúncia, enganyat dient en públic que no sabia res i que quan és descoberta desapareix darrera d’una campanya de propaganda? Tu confiaries en dialogar amb qui ha fet tot això? Si semblen la Cospedal, la Mato, el Rajoy i companyia!

   No sempre són tots iguals. Aquesta vegada hi ha una gent que feia una activitat solidària gratuïta i altra gent, que ens costen a tots quantitats molt elevades (més de 72.000 euros cada any per cap), que s’ha dedicat a destruir la tasca dels altres.

   Han fet un perjudici a tots sense que se sàpiga en benefici de qui (que aquesta és altra, a veure si hi ha algú interessat en fer desaparèixer una activitat voluntària i gratuïta per substituir-la per un “càtering” privat)

   • Arnau says:

    RAUL MORENO DIMISIÓ!!!! perquè ha mentit en el Ple dient que no havien dit res, perquè continua mentint dient que el menjador existeix fa 20anys. Senyor Corachán, entrevisti als regidors anteriors: dolça Garcia, Angel Pla. Desemmascari aquest mentider, si us plau.

   • Santi says:

    No hay peor sordo que el que no quiere oir!!
    ¿Quién manda en Santa Coloma y tiene la capacidad de tomar medidas efectivas?
    Somos ciudadanos y no peonzas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: