‘Networking’ per a l’esperança a l’hotel Ibis

ibisNo sé si es van fer molts negocis, però sí es va crear un ambient d’optimisme. La trobada d’empreses -Networking – d’ahir a la nit va ser un èxit. Uns 60 emprenedors es van veure a l’Hotel Ibis per establir relacions i intentar sortir junts de la crisi. Va ser un ball de targetes i encaixades de mans, de rialles entre canapè i canapè, gràcies als 7 euros que va pagar cadascun.

L’ambient era d’optimisme, un espai d’esperança enmig de la incertesa del carrer. Carlos Martínez, de Àralos, que ha participat en diverses trobades similars a Badalona i Sant Adrià, ens explicava que en aquestes reunions no se solen tancar negocis, però s’estableixen contactes i aliances entre emprenedors. “Nosaltres ens hem unit amb altres per guanyar força i emprendre projectes que sols no haguéssim pogut tirar endavant”, sosté.

La política també ha estat a l’altura del que s’espera d’ella, que és la defensa del bé comú. Carles Combarros (CiU), regidor de Promoció Econòmica de Santa Coloma i les seves homòlogues de Filo Cañete (PSC), de Sant Adrià i Rosa Bertran (PP), de Badalona, van fer pinya per organitzar el Networking i comparti costos. “Us ajudem i seguirem fent-ho, però esperem que algun dia no sigui necessari i el organitzeu pel vostre compte”, va resumir Combarros en la seva benvinguda.

Els polítics van estar bé i els emprenedors, també. L’organització de Grameimpuls, igualment, i el marc de l’Hotel Ibis, ampli i amable, va posar la resta. Així com els nois i noies de l’Escola de Restauració de Santa Coloma que van fer uns canapès de llepar-se els dits.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: