L’Ajuntament premiarà els proveïdors que facin polítiques socials

combarros atur2• El Govern municipal vol que les contractacions ajudin a reduir l’atur de llarga durada

 Combarros diu que es tracta de generar llocs de treball directes per als més vulnerables

Ho ha proposat CiU i ho ha fet seu el Govern municipal amb el PSC i Iniciativa. L’Ajuntament de Santa Coloma inclourà clàusules en les adjudicacions que facilitin la contractació d’aturats colomencs.

 

La mesura va dirigida a persones de famílies desnonades,  treballadors en situació d’atur de llarga durada, més grans de 45 anys, perceptores de renda mínima d’inserció, persones amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%, dones víctimes de la violència de gènere, mare o pare de família monoparental, persones en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació o el subsidi per desocupació sense dret a cap altra prestació.

Carles Combarros, portaveu de CiU a l’Ajuntament, va proposar durant elPle de març la inclusió de clàusules socials en els processos de contractació de l’Ajuntament. El Govern local –PSC, Iniciativa (ICV-EUiA) i CiU– ha assumit el compromís d’estudiar la elaboració d’un reglament que permeti  incloure aquestes clàusules als proveïdors. Aquestes premiarien a aquelles empreses que demostrin un major nivell de compliment dels criteris socials.

La  proposta de CiU s’aprova en un moment en el què el Govern de l’Estat (PP) ha consolidat una reducció del 70% (-54% en 2012 i -34% en 2013) en tan sols 2 anys dels recursos destinats a les comunitats i ajuntaments a la lluita contra l’atur.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: