Fes-ta teva Santa Coloma

fes-ta la teva Sin títuloCom qualsevol ciutat que s’estimi, Santa Coloma ja té una guia turística, més ben dit, dos (una d’elles de butxaca) . També té un web per presumir del seu patrimoni, els seus parcs i els seus equipaments. En aquesta pàgina hi ha un itinerari per visitar els llocs més interessants en un dia. Sota el lema de “fes-la teva”, l’alcaldessa Núria Parlon (PSC) i Susanna Abelló (CiU), regidora de Promoció de Ciutat, han presentat aquestes iniciatives. Es tracta de treure l’orgull colomenc i al mateix temps anar sumant projectes que ajudin a sortir de la crisi.

>

“Aquesta guia –opina l’alcaldessa– ens presenta algunes de les raons més bones i interessants per visitar-nos. Convido els colomencs i les colomenques a continuar redescobrint Santa Coloma, el seu patrimoni col·lectiu i el seu potencial, que és gran. No us perdeu l’oportunitat de viure a fons la nostra ciutat i de compartir amb veïns i forasters tots els racons que atresora. I a les persones que veniu per primera vegada a la nostra ciutat, rebeu la

9faf0a1b47

més expressiva benvinguda. Us hi trobareu d’allò més bé i coneixereu una ciutat que us seduirà, n’estic segura”.

Sussana Abelló ha volgut destacar que “la guia vol contribuir a millorar el coneixement que té la pròpia ciutadania de Santa Coloma de tots els seus serveis i equipaments, i que els senti encara més a prop seu”.

La guia proposa un recorregut que passa per indrets de gran valor patrimonial com el Poblat Ibèric Puig Castellar, espais naturals com el Parc Fluvial del Besòs, l’oferta gastronòmica o l’eix comercial del Centre.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Fes-ta teva Santa Coloma

  1. A/A a Fes-ta teva Santa Coloma,

    Els comerços constitueixen la base d’ingressos de la ciutat, la creació de treball són la felicitat del poble. Pel que aquest petit pas d’aparèixer els mercats en aquest projecte, ens fa sentir-nos esperançats i respectats,

    Un I LOVE MERCADILLO

    Associació de Paradistes de Santa Coloma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: