Nova condemna contra el regidor violent de PxC

_CSC0810• Gómez Montero, culpable d’agredir Jordi Pastor, tècnic de Gent de Gramenet

• El jutge desmunta la versió del regidor ultra

La justícia ha parlat i ha estat clara. El regidor Juan Gómez Montero, portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC), ha estat considerat culpable de clavar un cop de puny a Jordi Pastor, treballador de Gent de Gramenet, el 12 d’abril a l’Ajuntament.

• ANTECEDENTS 

 

El titular del Jutjat 2 de Santa Coloma condemna Gómez Montero (a la dreta de l’imatge) a una multa de 300 euros per una falta de lesions (article 617.1 del codi penal) i a indemnitzar Pastor amb 31,34 euros per les lesions en un pòmul. Per contra, el magistrat no dóna credibilitat a la denúncia de Gómez Montero, que hores després de la seva agressió va presentar una denúncia contra Pastor per una hipotètica pallissa i va publicar fotos en què apareixia amb un collaret. El jutge ha considerat que el portaveu de Plataforma ha faltat a la veritat i ha absolt empleat del grup de Gent.

Jordi Pastor ha dit sempre que va ser agredit per Gómez Montero quan feia fotocòpies d’uns documents de Gent i ha denunciat l’historial violent de PxC a ciutadans i periodistes. En una manifestació es va referir a les persones que de bona fe voten PxC perquè desconeixen que darrere d’aquestes sigles “s’amaga la violencia, l’extrema dreta pura i dura i el feixisme”. Pastor ha agraït les mostres de solidaritat i l’afecte rebut, i ha reclamat la necessitat d’explicar la realitat sobre PxC perquè ningú els voti a les properes eleccions municipals: “Donaria per bo el cop de puny si s’aconseguís expulsar-los de la ciutat”.

Plou sobre mullat. Gómez Montero ha estat condemnat per agredir un membre del 15M l’11 de juny del 2011 deu minuts després de rebre l’acta de regidor, i té pendent una altra denúncia.

Foto: Arxiu / Xavier Rius Sant

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: