830 alumnes s’apunten als casals i un miler, als campus esportius

campusUn total de 830 alumnes participen aquest estiu en els 14 casals i un miler més s’han apuntat als sis campus esportius. El programa, que coordina la regidoria d’Educació i Esports, vol fomentar la solidaritat i el respecte entre els escolars i, al mateix temps, tracta de conciliar la vida laboral amb la familiar.

La distribució d’alumnes als casals és el següent: Centre Obret Rialles, 110, Germina, 30, Moisés, 71, Casal Infantil, 60, Rellotge XXI, 50, Les Palmeres, 82, Fray Luis de León, 101, Sagarra, 51, Torre Balldovina, 69, Rosselló-Salvat, 70, Josep Sol, 20, Arts Escèniques, 84, Arts Plàstiques, 20 i La Masia, 12.

La relació dels Campus Esportius són: Complex esportiu Can Zam, Complex esportiu Torribera, Complex esportiu Raval, Complex esportiu Rambla Fondo, Pavelló Nou i Pavelló Juan del Moral. Tots ells tenen caràcter multiesportiu.

A més a més es pot fer patinatge artístic, al Pavelló Nou; basket, en el de La Bastida, El Raval i el Pujol; Futbol Sala, a les pistes de Prat de la Riba, Raval i La Bastida; Futbol, ​​Camp municipal de Can Zam i Can Zam 2, patinatge, Can Sisteré i gimnàstica, al gimnàs de Can Zam.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: