La Festa Major ja té cartell

cartell festa major 2013El braç tatuat d’una noia anunciant la Festa Major ha estat el cartell guanyador d’aquest any. Dels 3.897 vots a través d’internet, aquesta proposta ha obtingut 1.836, és a dir, el 47,1%. L’autor, com el dels altres tres participants, és un artista de Santa Coloma que ha fet el cartell de forma desinteressada. Cal destacar que tots quatre tenen qualitat.

PicMonkey Collage

El segon lloc ha estat pel cartell més avantguardista, de formes geomètriques de color verd, sobre una fotografia d’un acte festiu, que ha aconseguit 1.294 vots (32,2%). El tercer lloc ha estat per a una representació clàssica de festa, l’escenari d’un teatre (407 vots, el 10,4%) i l’últim per a un esbart de coloms (o colomes) multicolor que anuncian les celebracions, amb 360 vots (9,2 %).

El programa de les festes es presentarà en uns dies. Se sap que actuarà el grup colomenc Los Barrankillos, Els Catarres, Bongo, Botrako, Teràpia de Shock i Auri i Soraya, d’Operación Triunfo. També estarà Berto Romero, que actuarà al Teatre Sagarra.

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: