Campanya solidària de recollida de roba a domicili

DSCF6018Jo reciclo roba, i tu? Amb aquest missatge, l’Ajuntament i la Fundació Tallers han presentat avui una campanya de reciclatge de roba. La novetat és que recolliran les peces a domicili i després 35 persones amb diversitat funcional les rentaran, desinfectar, planxaràn i classificaran per talles. Un miler de colomencs és beneficiaràn d’aquesta iniciativa.

Si a vostè li agrada la idea, només ha de telefonar al 93 462 40 77, a partir de l’1 de setembre. Cal omplir dues bosses de roba de qualsevol tipus (nadó, jove, adult …) i els nois i noies de la fundació passaran per casa seva a recollirles, de 9 a 14 hores. També es poden dipositar les bosses a les principals entitats del tercer sector o a la deixalleria mòbil municipal.

L’alcaldessa Núria Parlon ha manifestat els periodistes que es tracta de tancar el cercle d’ajudes a les persones més colpejades per la crisi i ha recordat les prestacions econòmiques, d’habitatge i de menjar que proporcionen els serveis socials.

“Volem — ha dit– donar una resposta immediata, ràpida i que asseguri al temps que les peces de roba es recullin de manera apropiada y que arribin correctament al seu destí, per a l’ús normalitzat de les persones que la necessiten”.

L’Ajuntament aportarà 50.000 euros i la Fundació Tallers, 34.600 a la campanya.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: