Cultura busca patrocinadors

06d14fbd3a (1)Més coses amb menys diners. La regidoria de Cultura ha organitzat la Festa Major amb més actes, 73 en total, i menys diners, un 20%, respecte al 2012. Les festes d’enguany mantenen el format d’altres anys i costaran al voltant de 250.000 euros. Com que no hi ha diners per a tot, el departament que dirigeix ​​Petry Jiménez plantejar buscar patrocinadors per…

…a la música del Focs Artificials de l’últim dia, ja que els diners no els arriba per pagar els 4.000 euros que els demanen. També pensaven fer calcomonies del tatuatge del cartell perquè la gent s’ho enganxi al braç durant els quatre dies de festes, però també han renunciat, de moment, perquè costa 1.700 euros.

L’Ajuntament està fent gestions amb algunes empreses de refrescs. L’acord passaria per posar publicitat de la firma patrocinadora en alguns dels principals concerts. El programa està tancat: Estan confirmats Els Catarres, Raggatunning, Macedònia, Auryn, Soraya, Amelie, Teràpia de Shock, Bongo Botrako, Los Barrankillos, FM Sintonizza (FISC), Mambo Jambo, Dorian, # cologramers, Fira d’Atraccions, Corre-Tapa i la Fira d’Entitats .

Precisament, l’organització de la Fira d’Entitats, amb el sorteig dels llocs, ha retardat l’organització de la Festa Major. Un altre motiu de demora ha estat el pregoner, que sembla ser que serà un conegut esportista, però encara no està confirmat del tot.

+ info FESTA MAJOR 2013

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: